• Ιδανικές μηχανές για την δοσολογία και έγχυση διαφόρων τύπων μαλακών ζυμών όπως αυτές των μάφιν, κρουασάν, πλούν-κέικ, κανελόνι κ.λπ.
• Εγχύει σοκολάτα, κρέμες, μαρμελάδες, γλυκό του κουταλιού και άλλες γέμισης.
• Το μοντέλο με κεφαλή λοβού επιτρέπει τη δοσολογία ζυμών με κομμάτια σοκολάτας, ξηρούς καρπούς, φρούτα κ.λπ.
Ποντάρουμε στην παράδοση, παρασκευάζοντας τα τυπικά γλυκά της Γαλικίας. Διαθέτουμε τους καλύτερους επαγγελματίες ζαχαροπλάστες που φροντίζουν με προσοχή τα πιο εκλεκτά υλικά. Προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ζουμερότητά τους, τη γεύση και τη καλή συντήρηση, για να ευχαριστήσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Μηχανή σχεδιασμένη για την παραγωγή ψωμιού με υψηλή υγρασία (70-90% νερό).
Λόγω της ειδικής διαδικασίας της: σκληρό αλεύρι, σημαντικός χρόνος ανάπαυσης, λιγότερη ζημιά κατά την κοπή, κ.λπ., επιτρέπει την παραγωγή ψωμιού υψηλής ποιότητας και σε διάφορα σχήματα.
Η TXA-ROLL-TOP-800 διαθέτει έναν "πολυκύλινδρο" που λαμινάρει και επεκτείνει τη ζύμη, η οποία έχει ήδη εκφορτωθεί στη ζώνη και δίνει 40-50% επιπλέον μήκος στη ζύμη.
Μετά την κοπή, τα κομμάτια χωρίζονται με διάφορους μεταβλητούς τρόπους και τοποθετούνται αυτόματα σε δίσκο ή σανίδα, με χειροκίνητη διαχείριση των δίσκων.
Έλεγχος μέσω αυτοματισμού, που επιτρέπει 16 διαφορετικά προγράμματα.
Η μηχανή ενημερώνει πότε η ζύμη είναι έτοιμη να ενωθεί με την επόμενη.
Διαστάσεις δίσκου ή σανίδας: 500-800 mm μέγιστο.
Τύποι ψωμιού: το κλασικό Ciabatta σε όλα τα σχήματα του: μπάστα, μπαγκέτα, ρουστίκ, ρουστίκ με μυτερά άκρα, μίνι, κ.λπ.
Στον κόσμο της αρτοποιίας, η χρήση βελτιωτικών, συμπυκνωμάτων και προμαγειρεμένων προϊόντων παίζει θεμελιώδη ρόλο στην ποιότητα των τελικών προϊόντων. Αυτά τα συστατικά όχι μόνο βελτιώνουν την υφή και τη γεύση των ψημένων προϊόντων, αλλά διευκολύνουν επίσης τη διαδικασία παραγωγής στις αρτοποιίες.
Τα βελτιωτικά αρτοποιίας είναι πρόσθετα που χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζύμης και του τελικού προϊόντος. Ορισμένοι κοινοί τύποι βελτιωτικών περιλαμβάνουν βελτιωτικά για τη ζύμη, βελτιωτικά για τη ζύμωση και βελτιωτικά γαλακτωματοποίησης.
Τα οφέλη τους περιλαμβάνουν:
• Βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας της ζύμης.
• Αυξημένος όγκος και αφράτη υφή του τελικού προϊόντος.
• Παράταση της διάρκειας ζωής του ψωμιού.
Γλυκό που προκύπτει από την ανάμειξη μαρέγκας, ζύμης μάφιν και φρέσκου τριμμένου καρύδας, όλα ψημένα στον φούρνο και καλυμμένα στη βάση με σοκολάτα. Είναι ένα εξαιρετικό και ελαφρύ γλυκό στο οποίο ξεχωρίζει η καρύδα και η μαρέγκα. Συνιστάται σε άτομα που αγαπούν την καρύδα, σίγουρα θα το ξαναπαραγγείλουν.
Στην YM Packaging είμαστε ειδικοί στη συσκευασία προϊόντων που προέρχονται από το ψωμί, όπως ειδικά ψωμιά, τοστάκια, κρουτόν και τριμμένο ψωμί. Οι ομάδες μας εξασφαλίζουν βέλτιστη συσκευασία με τέλεια φινιρίσματα, ελαχιστοποιώντας τις θραύσεις χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους για ευαίσθητα προϊόντα.
Η συσκευασία ψωμιού απαιτεί εξοπλισμό με ειδικά χαρακτηριστικά, όπως φίλτρα ψίχας, έγχυση αδρανούς αερίου και συστήματα απορρόφησης για την προστασία του τοστ. Ελέγχουμε την πίεση στις σιαγόνες μας και χρησιμοποιούμε λογισμικό που έχει αναπτυχθεί εσωτερικά για να επιτύχουμε τέλειο σφράγισμα, διατηρώντας το άρωμα και τα χαρακτηριστικά του φρέσκου ψωμιού.
Η γκάμα μηχανημάτων μας περιλαμβάνει κάθετες συσκευασίες, πολυκεφαλικές ζυγαριές και άλλους εξειδικευμένους εξοπλισμούς για τη συσκευασία προϊόντων αρτοποιίας.
Η λευκή πιπέρι χύμα από την Lord Spices Group είναι ένα βασικό μπαχαρικό για όσους επιθυμούν να προσθέσουν μια πινελιά θερμότητας και γεύσης στα πιάτα τους. Με μια πλούσια παράδοση άνω του ενός αιώνα, είμαστε ειδικοί στην παραγωγή και διανομή λευκής πιπεριάς χονδρικής, εξασφαλίζοντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και φρεσκάδας. Η λευκή πιπέρι μας προέρχεται από τις καλύτερες παραγωγικές περιοχές και διατίθεται σε διάφορους τύπους συσκευασίας για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Χωρίς ΓΤΟ, η λευκή πιπέρι μας είναι μια ασφαλής και νόστιμη επιλογή για τις μαγειρικές σας δημιουργίες.
• Κατασκευή από ένα μόνο κομμάτι.
• Για αλμυρές ή γλυκές παρασκευές, χρήση σε κρύο ή ζεστό.
• Αλουμινωτός σίδηρος.
• Γυαλισμένος σίδηρος.
• Ανοξείδωτο ατσάλι.
• Τέλεια ομοιόμορφη και βελτιστοποιημένη μαγειρική.
• Προϊόντα: Μαγδαληνές, Μπριός, Σοκολατάκια, Κέικ, Μάφινς, Ναπολιτάνες, Ντόνατς, Μπατόν σοκολάτας, κ.λπ.
•Μπορεί να δοσολογήσει: σοκολατάκι, σοκολατάκι λικέρ και σοκολατάκι πραλίνα.
•Η σοκολάτα μπορεί να περιέχει στερεά σωματίδια πάχους έως 3 χιλιοστά.
•Μοντέλο κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες παραγωγής και προσαρμοσμένο στα καλούπια του πελάτη.
•Η ζώνη δοσολογίας, τόσο η δεξαμενή όσο και οι δοσομετρικές μύτες, είναι θερμαινόμενη για να διευκολύνει τη ζεστή δοσολογία της σοκολάτας σε ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες για το προϊόν.
•Όγκος δοσολογίας.
•Η ταινία μεταφοράς περιλαμβάνει ένα σύστημα δόνησης στην έξοδο του προϊόντος για να αφαιρέσει τις φυσαλίδες που μπορεί να έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της δοσολογίας.
•Αποσπώμενη κεφαλή για εύκολο καθαρισμό και με δυνατότητα αντικατάστασης.
•Μπορεί να προστεθεί ένας τροφοδότης δίσκων στην αρχή της ταινίας ή μια μονάδα επικάλυψης μετά τη δοσολογία.
-Μηχανή κατάλληλη για να συνδεθεί με τον ιμάντα μεταφοράς μιας γραμμής που είναι ήδη σε λειτουργία.
-Η κεφαλή δοσολογίας είναι κρεμασμένη στο cantilever, και λόγω της απουσίας του δικού της ιμάντα, η δομή του πλαισίου είναι μειωμένη.
-Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να μετακινήσουμε τη μηχανή, η οποία έχει τροχούς, απευθείας στη γραμμή παραγωγής, έτσι ώστε η κεφαλή δοσολογίας να παραμένει στον ιμάντα μεταφοράς.
-Αυτό είναι πλεονέκτημα όχι μόνο σε όρους λειτουργικότητας και καθαριότητας, αλλά και αρθρωτότητας, καθώς η μηχανή μπορεί να προστεθεί ή να αφαιρεθεί από τη γραμμή παραγωγής ανάλογα με τις ανάγκες και δεν χρειάζεται να παραμείνει ακίνητη.
ΠΡΟΪΟΝ
•Η γέμιση εγχέεται ζεστή.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ:
•Μηχανή για γέμισμα σοκολάτας και/ή μαρμελάδας σε μακρόστενα ψωμάκια.
•Η κεφαλή έγχυσης διαθέτει 8 ακροφύσια. Οι βελόνες είναι τοποθετημένες οριζόντια, τρυπάνε τα ψωμάκια και καθώς αποσύρονται, εγχέεται το προϊόν, έτσι πετυχαίνουμε ομοιόμορφη έγχυση σε όλο το ψωμάκι.
•Η ποσότητα και η ταχύτητα έγχυσης ρυθμίζονται μέσω οθόνης, επιτρέποντας πιο ακριβή ρύθμιση.
•Ο δοχέας είναι θερμαινόμενος για να διατηρεί το προϊόν ζεστό και να διευκολύνει την έγχυση.
•Ο μεταφορέας διαθέτει οδηγούς που διευκολύνουν την χειροκίνητη τοποθέτηση των ψωμιών για μεγαλύτερη άνεση των εργαζομένων.
•Στο τέλος της ταινίας υπάρχει ένας εκτοξευτής, ώστε να είναι πολύ πιο εύκολη η αφαίρεση του προϊόντος.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Ταχύτητα και αύξηση της παραγωγής.
•Ομοιομορφία στην ποσότητα της δόσης που εγχέεται και στην κατανομή της γέμισης.
•Εύκολος καθαρισμός.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
•Η χαρακτηριστική του προϊόντος, ντόνατ με τρύπα στο κέντρο, απαιτεί δοσολογία που διανέμεται στη φόρμα.
•Κάθε μύτη διαθέτει έναν προσαρμογέα σε σχήμα ντους, έτσι ώστε η δόση να διανέμεται στη φόρμα.
•Οι δοσομετρικές μύτες προσαρμόζονται στις διαστάσεις της φόρμας.
•Σε κάθε δίσκο δοσολογούνται έξι ντόνατ.
•Ομαλή ταινία μεταφοράς στην οποία τοποθετούνται χειροκίνητα οι δίσκοι σιλικόνης. Ορισμένες οδηγίες τοποθετούν τον δίσκο στη σωστή του θέση.
•Η ταινία θα πρέπει να διατηρείται καθαρή κατά τη διάρκεια της παραγωγής, γι' αυτό περιλαμβάνεται ένας ξύστης στην άκρη της για να καθαρίζει τυχόν υπολείμματα ζύμης.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Ταχύτητα και αύξηση της παραγωγής, έως έξι φορές περισσότερο.
•Ομοιομορφία στη δοσολογία.
•Αφαιρούμενη κεφαλή για πλήρη καθαρισμό και απολύμανση. Αποφεύγουμε επίσης τη λερώματα των δίσκων και τον επακόλουθο καθαρισμό τους.
•Ο χειριστής τοποθετεί τους δίσκους στην αρχή της ταινίας και τους παραλαμβάνει γεμάτους στο τέλος.
•Δοσομετρητής για την παρασκευή μάφιν, κέικ και άλλων τροφίμων με ζύμη δύο χρωμάτων.
•Μηχανή κατασκευασμένη για τη δοσομέτρηση δύο διαφορετικών ζυμών σε μία ίδια κάψουλα ή καλούπι.
•Η δεξαμενή είναι χωρισμένη σε δύο μέρη για να τοποθετηθεί κάθε μείγμα σε ένα από αυτά.
•Η έξοδος δόσης διαθέτει εκτοξευτές εκτός κέντρου για να μπορεί να ρυθμιστεί το σημείο κατάθεσης της ζύμης.
•Είναι δυνατή η τροποποίηση των παραμέτρων δοσομέτρησης για κάθε προϊόν ανεξάρτητα μέσω της οθόνης αφής.
•Περίπου 170-230 δίσκοι/ώρα.
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ :
Μπισκότα βουτύρου, ζύμες με αμύγδαλα, σγουρά μπισκότα, σπιτικά μπισκότα, πολβορόνες, περουνίγια, μαντεκάδος, κ.λπ.
-Μια ομοιόμορφη και γρήγορη παραγωγή, χωρίς να τιμωρεί τη ζύμη ή να αλλοιώνει τα φυσικά της χαρακτηριστικά.
-Για μεσαίες και μεγάλες παραγωγές, ανάλογα με το προϊόν και το μοντέλο.
-Εύκολη και γρήγορη αλλαγή καλουπιών.
-Έξυπνη διαχείριση της παραγωγής μέσω του πίνακα HMI, προγραμματισμός συνταγών.
ΚΟΠΗ ΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΠΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ : Για πυκνές ή σκληρές ζύμες.
•ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ με κρέμα, σοκολάτα, μαρμελάδα, γλυκό γάλα, κ.λπ. μέσα στις μαφίνες, κρουασάν και άλλα προϊόντα αρτοποιίας στην ίδια ταψί ψησίματος, αποφεύγοντας την περιττή χειροκίνητη επεξεργασία του προϊόντος.
•Ακριβής και εύκολα ρυθμιζόμενη όγκο δοσολογία.
•Αντικαθιστά με μεγάλη υπεροχή τις χειροκίνητες διαδικασίες γέμισης: είναι πιο γρήγορη, πιο άνετη, πιο ακριβής, δεν καταστρέφει τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και τα ταψιά δεν λερώνονται.
•Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε ημιαυτόματη διαδικασία.
•Απλά τοποθετώντας το πόδι πάνω στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζουμε μια σειρά από μαφίνες στο ταψί.
•Η προώθηση του ταψιού είναι χειροκίνητη.
•Καθαρίζεται σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.
•Αυτόματοι και αρθρωτοί σταθμοί εργασίας για την παρασκευή μάφιν, κέικ και άλλων προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
•Οι αρθρωτές γραμμές αποτελούνται από μια σειρά μηχανών που είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν ευέλικτα τις απαιτήσεις σας. Μονοπαραγωγή ή πολυπαραγωγή, μεσαίας ή βιομηχανικής κλίμακας, εξαρτάται από τις ανάγκες σας.
•Μελετώντας το προϊόν σας και την επιθυμητή παραγωγή, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν σταθμό εργασίας κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Οι ρυθμίσεις είναι πολύ ευέλικτες, επιτρέποντας την επέκταση της γραμμής εργασίας για την αύξηση της παραγωγής ή την διαφοροποίηση του προϊόντος.
•ΜΟΝΑΔΕΣ: Φορτωτής Δίσκων + Κάψουλα + Δοσομετρητής Μάφιν/Δοσομετρητής Κέικ/Δοσομετρητής Ζύμης + Δοσομετρητής Γαρνιτούρας + Εγχυτής προϊόντος που έχει ήδη ψηθεί.
•Οι τεχνικές προδιαγραφές διαφέρουν ανάλογα με τις μονάδες και την τελική ρύθμιση της γραμμής, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε προσαρμοσμένο προϋπολογισμό για να γνωρίσετε τις λεπτομέρειες της επιθυμητής γραμμής σας.
ΠΡΟΪΟΝ
Επιμήκης μπισκότο από αφράτη ζύμη, καλυμμένο με λωρίδες αμυγδάλου στην επιφάνεια.
Τοποθετημένο σε δίσκους 450x900mm με 7 κομμάτια ανά δίσκο.
Το μπισκότο επεκτείνεται στον φούρνο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
•Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από δύο σταθμούς:
οΔοσομετρητής-Μορφοποιητής ζυμών και μπισκότων GTF.
οΜονάδα επικάλυψης με ταινία.
•Ο χειριστής τοποθετεί τον δίσκο με τα καλούπια στην αρχή του μεταφορέα και τον παραλαμβάνει γεμάτο στο τέλος.
•Στη συνέχεια, τον τοποθετεί στο καρότσι ψησίματος.
•Η περίσσεια αμυγδάλου που δεν έχει κολλήσει στο μπισκότο ανακτάται.
•Μπορούν να αλλάξουν τα καλούπια για να παραχθούν προϊόντα με διαφορετικό αριθμό σταθερών ή περιστρεφόμενων ακροφυσίων; λείων ή κυματιστών.
•Επιλογή παραγωγής άλλων τύπων προϊόντων σε ημι-υγρή ή σκληρή ζύμη.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Βελτιώσεις στη δοσολογία, ομοιόμορφα κομμάτια, ταχύτερη παραγωγή.
•Η ζύμη δεν αποσυμπιέζεται.
•Μεγαλύτερη εργονομία για τον χειριστή.
•Αφαιρούμενη κεφαλή που επιτρέπει πλήρη καθαρισμό και απολύμανση.
-Διανομέας για την προετοιμασία μάφιν, μους και άλλων τροφίμων με δίχρωμη ζύμη.
-Μηχανή σχεδιασμένη για τη δοσολογία δύο διαφορετικών ζυμών στην ίδια κάψουλα ή τη ίδια φόρμα.
-Η δεξαμενή είναι χωρισμένη σε δύο μέρη για να τοποθετηθεί κάθε μείγμα σε ένα από αυτά.
-Η έξοδος δοσολογίας είναι εξοπλισμένη με εκκεντρικές μύτες για να μπορεί να ρυθμιστεί το σημείο κατάθεσης της μάζας.
-Οι παράμετροι δοσολογίας κάθε προϊόντος μπορούν να τροποποιηθούν ανεξάρτητα μέσω της οθόνης αφής.
-Περίπου 170-230 δίσκοι/ώρα παραγωγής.
•Αυτόματοι και αρθρωτοί σταθμοί εργασίας για την παραγωγή μάφιν, καπκέικ και άλλων αρτοσκευασμάτων.
•Οι αρθρωτές γραμμές αποτελούνται από μια σειρά μηχανών που είναι έτοιμες να καλύψουν ευέλικτα τις απαιτήσεις σας. Μονοπαραγωγή ή πολυπαραγωγή, μεσαίας κλίμακας ή βιομηχανική, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
•Μελετώντας το προϊόν σας και την επιθυμητή παραγωγή, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν σταθμό εργασίας που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Οι διαμορφώσεις είναι πολύ ευέλικτες, επιτρέποντας την επέκταση της γραμμής εργασίας για αύξηση της παραγωγής ή διαφοροποίηση του προϊόντος.
•ΜΟΝΑΔΕΣ: Φορτωτής Δίσκων + Μηχανή Καψουλών + Διανομέας Μάφιν / Διανομέας Καπκέικ / Διανομέας Ζαχαροπλαστικής + Διανομέας Γαρνιτούρας + Εγχυτής ήδη ψημένου προϊόντος.
•Οι τεχνικές προδιαγραφές διαφέρουν ανάλογα με τις μονάδες και την τελική διαμόρφωση της γραμμής, παρακαλούμε ζητήστε μια εξατομικευμένη προσφορά για τις λεπτομέρειες της επιθυμητής σας γραμμής.
{"CHARACTERISTICS OF THE MACHINES":{"A muffin dispenser with seven nozzles, with volumetric dose regulation.":"Ένας διανομέας μάφιν με επτά ακροφύσια, με ρύθμιση όγκου δόσης.","Two interchangeable seed dispensers.":"Δύο εναλλάξιμοι διανομείς σπόρων.","An Omron technology robot arm allows us to increase the versatility and efficiency of the whole line, as the same robot can work with different tray formats.":"Ένα ρομποτικό χέρι τεχνολογίας Omron μας επιτρέπει να αυξήσουμε την πολυπλοκότητα και την αποδοτικότητα ολόκληρης της γραμμής, καθώς το ίδιο ρομπότ μπορεί να λειτουργήσει με διαφορετικούς τύπους δίσκων.","Versatile production line that can operate with different types of trays and papers.":"Πολυλειτουργική γραμμή παραγωγής που μπορεί να λειτουργήσει με διάφορους τύπους δίσκων και χαρτιών.","A dispenser for muffin and fiancée capsules that places the capsules on the tray.":"Ένας διανομέας για καψούλες μάφιν και φινάνσιε που τοποθετεί τις καψούλες στον δίσκο."},"PRODUCT":{"Unsteady: Lightweight, easily dislodged.":"Ασταθές: Ελαφρύ, εύκολα αποσπώμενο.","Diversity and complexity of products":"Ποικιλία και πολυπλοκότητα προϊόντων:","Delicate and fragile: easy to damage during handling. Coated with gelatine, chocolate, etc.":"Ευαίσθητο και εύθραυστο: εύκολο να ζημιωθεί κατά τη διάρκεια της χειρισμού. Επικαλυμμένο με ζελατίνη, σοκολάτα κ.λπ.","Living element: variable volume and shape.":"Ζωντανό στοιχείο: μεταβλητός όγκος και σχήμα."},"ADVANTAGES":{"Uniformity of the product.":"Ομοιομορφία του προϊόντος.","The automation of the whole allows us to obtain a production of approximately 8,400 macarons/hour or more than 8,000 units/hour in muffins, madeleines or financée.":"Η αυτοματοποίηση του συνόλου μας επιτρέπει να επιτύχουμε παραγωγή περίπου 8.400 μακαρόν/ώρα ή περισσότερες από 8.000 μονάδες/ώρα σε μάφιν, μαδελίνες ή φινάνσιε."}}
-ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ με κρέμα, σοκολάτα, μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού, κ.λπ., muffins, κρουασάν και άλλα προϊόντα αρτοποιίας στην ίδια φόρμα ψησίματος, αποφεύγοντας οποιαδήποτε περιττή χειρονομία του προϊόντος.
-Ακριβής και εύκολα ρυθμιζόμενη όγκο δόση.
-Αντικαθιστά τις διαδικασίες χειροκίνητου γεμίσματος με ένα μεγάλο πλεονέκτημα: είναι πιο γρήγορη, πιο άνετη, πιο ακριβής, δεν καταστρέφει τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και οι δίσκοι δεν λερώνονται.
-Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε μια ημι-αυτόματη διαδικασία.
-Απλά τοποθετώντας το πόδι σας στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζουμε μια σειρά από muffins στον δίσκο.
-Η τροφοδοσία του δίσκου είναι χειροκίνητη.
-Μπορεί να καθαριστεί σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.
•Δοσολογία σε συνεχή ροή καθώς προχωρά η ταινία.
•Χειροκίνητη ρύθμιση του ύψους της κεφαλής δοσολογίας, που κατεβαίνει αυτόματα για κάθε δόση.
•Ρυθμιζόμενες ταχύτητες ταινίας μέσω οθόνης.
•Ο έλεγχος της δοσολογίας διαχειρίζεται μέσω ενός συστήματος σερβοκινητήρα που προσφέρει στη μηχανή μεγαλύτερη ταχύτητα, ομαλότητα και ακρίβεια για εργασία με μια ευρεία ποικιλία πυκνοτήτων.
•Χάρη στον σερβοκινητήρα, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει την ποσότητα των δόσεων ηλεκτρονικά καθώς και τις ταχύτητες φόρτωσης και/ή εκφόρτωσης.
•Κίνηση κατά της διαρροής με αναρρόφηση του προϊόντος.
•Όλα αυτά με μεγάλη ακρίβεια και με την ευκολία της προεγγραφής αυτών των παραμέτρων σε περισσότερες από 100 συνταγές.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΣ:
-Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τρεις σταθμούς:
οΕκχυτής με τρεις σειρές από ακροφύσια για την έγχυση 27 κρουασάν ταυτόχρονα, και με τρεις βελόνες ανά ακροφύσιο ώστε το προϊόν να διανέμεται ομοιόμορφα.
οΣταθμός ζελατίνης που εμποτίζει τα κρουασάν με ζελατίνη.
οΜονάδα επικάλυψης με ταινία για να πέφτουν οι σταγόνες σοκολάτας πάνω στο προϊόν και να κολλούν στη στρώση ζελατίνης.
-Η ποσότητα έγχυσης και η ταχύτητα έγχυσης ρυθμίζονται στην οθόνη, επιτρέποντας μια πιο ακριβή ρύθμιση.
-Μεταξύ της ταινίας έγχυσης και της ταινίας ζελατίνης, η οποία αποτελείται από κορδόνια, υπάρχει μια ταινία μεταφοράς ώστε τα κρουασάν να πέφτουν σωστά στη θέση τους και χωρίς να γυρίζουν, και να στοιβάζονται για το ντους ζελατίνης.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
-Αυτοματοποιημένη παραγωγή για υψηλή παραγωγική ικανότητα.
-Τρεις διαδικασίες ολοκληρώνονται σε μειωμένο χώρο.
•Διανομέας για παρασκευές με υγρή, μαλακή ή ημιμαλακή ζύμη.
•Για μεσαίες και μεγάλες παραγωγές, 170-230 δίσκους/ώρα, περίπου.
•Πλήρως αυτόματος: προώθηση των δίσκων, τοποθέτηση για γέμισμα και έξοδος αυτών.
•Η όγκος δοσολογία του προϊόντος είναι ακριβής και εγγυάται την ίδια δόση σε όλα τα δοσομετρικά ακροφύσια.
•Διαφορετικά στοιχεία του δοσομέτρου μπορούν να ρυθμιστούν κατά παραγγελία: αριθμός ακροφυσίων, πλάτος δίσκου, θερμαινόμενη δεξαμενή, ταινία μεταφοράς κ.λπ., για να προσαρμοστούν στα χαρακτηριστικά του προϊόντος προς δοσολογία.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ: μάφινς, κέικ, σοκολατένια κέικ, κέικ, μαρμελάδες, κοκτέιλ, πανκέικ, μαγιονέζα, κέικ μαρμάρου, γιαούρτι, κρέμες, μους, σάλτσες, ροφήματα, κρέμες, προϊόντα χωρίς στερεά σωματίδια.
Μάφινς γεμιστά με σοκολάτα και μαρμελάδα, καλυμμένα με σοκολάτα και γλασάρισμα - - Οι γεμίσεις εγχύονται ζεστές.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ :
-Μια γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τέσσερις σταθμούς :
οΔύο αυτόματοι εγχυτήρες.
οΜηχανή αυτόματης δοσομέτρησης για την επικάλυψη με σοκολάτα.
οΜονάδα που επιτρέπει την εξάπλωση της γέμισης πάνω από την επικάλυψη.
Μια μόνο δεξαμενή διατηρεί τους εγχυτήρες και τη μηχανή δοσομέτρησης σε θερμοκρασία, έτσι ώστε το προϊόν να διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία στην οποία η δοσομέτρηση γίνεται ομαλά και χωρίς προβλήματα.
-Η γραμμή δεν υπερβαίνει τα 5 μέτρα μήκος και μπορεί να λειτουργηθεί από ένα μόνο άτομο στην αρχή του μεταφορέα.
-Ένα σύστημα διπλού μεταφορέα ταινίας μεταφέρει τους δίσκους με το τελικό προϊόν προς την αρχή της γραμμής.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
-Υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης σε περιορισμένο χώρο, 5 μέτρα.
-Διαχειρίζεται από έναν μόνο χειριστή.
-Ομοιομορφία του προϊόντος.
•Μονάδα αερολύματος με δυνατότητα modular που αποτελείται από έναν ή περισσότερους ψεκαστήρες, τους οποίους μπορούμε να ενσωματώσουμε σε διάφορα σημεία της γραμμής παραγωγής ανάλογα με τον σκοπό τους.
•Για παράδειγμα:
οΨεκασμός λαδιού πάνω στις άδειες δίσκους πριν από την δοσολογία για μεγαλύτερη ευκολία απομάκρυνσης.
οΨεκασμός ζελατίνης πάνω σε κρουασάν, μετά την έγχυση και πριν από την δοσολογία του topping.
οΨεκασμός αλκοόλ πάνω σε μάφινς πριν από την συσκευασία τους για καλύτερη συντήρηση.
οΨεκασμός σιροπιών ή αρωμάτων.
Βουτυράκια γεμιστά με σοκολάτα και μαρμελάδα με επικάλυψη σοκολάτας και topping - •Οι γεμίσεις εγχύονται ζεστές.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
•Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τέσσερις σταθμούς:
οΔύο αυτόματοι εγχυτές.
οΜία αυτόματη δοσομετρητής για την επικάλυψη σοκολάτας.
οΜονάδα για την απλώση του topping πάνω από την επικάλυψη.
•Μία μοναδική δεξαμενή διατηρεί ζεστούς τους εγχυτές και τον δοσομετρητή, έτσι ώστε το προϊόν να διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία στην οποία η δοσολογία είναι ρευστή και χωρίς προβλήματα.
•Η γραμμή δεν υπερβαίνει τα 5 μέτρα μήκος και μπορεί να λειτουργηθεί από ένα μόνο άτομο στην αρχή της ταινίας.
•Ένα σύστημα διπλής ταινίας μεταφοράς μεταφέρει τα ταψιά με το ήδη ολοκληρωμένο προϊόν μέχρι την αρχή της γραμμής.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης σε περιορισμένο χώρο, 5 μέτρα.
•Διαχειρίζεται από έναν μόνο χειριστή.
•Ομοιομορφία στο προϊόν.